Δράση καπάκια

Περισυλλέξαμε 130.000 καπάκια και στόχος μας είναι να φτάσουμε τo 1.500.000 για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.


Μουσείο


Μουσείο Ιστορίας της Εκπαίδευσης





Τηλ. Επικοινωνίας: 22710 22561 κ 2271021421


Δημιουργία ψηφιακής αφήγησης

 Στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων «Δημιουργία ψηφιακής αφήγησης», η Β΄ Τάξη του σχολείου μας ηχογράφησε το παραμύθι «Ο ραφτάκος των λέξεων».



Εκδρομή της ΣΤ' τάξης στην Αθήνα

 Την Παρασκευή 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εκδρομή της ΣΤ' τάξης στην Αθήνα με τη συνοδεία της εκπαιδευτικού της τάξης κ. Δ. Μπιρλή και του διευθυντή του σχολείου μας κ. Γ. Γαρρή. 

Αρχικά τα παιδιά παρακολούθησαν την εκπαιδευτική προβολή "Η ιστορία της Γης" στο Ίδρυμα Ευγενίδου". Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο θωρηκτό Αβέρωφ και τέλος επισκέφθηκαν τη Βουλή και παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της ολομέλειας με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που τους απηύθυναν χαιρετισμό.

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και τα παιδιά επέστρεψαν ενθουσιασμένα!








Αποχαιρετιστήρια γιορτή της ΣΤ' τάξης

 Ένα ταξίδι έξι ετών έφτασε στο τέλος του, ένα ωραιότερο ξεκινάει και ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού για τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ' τάξης. 

Με γλυκές αναμνήσεις και ανάμικτα συναισθήματα τα παιδιά μας και η δασκάλα της τάξης κ. Δ. Μπιρλή έκαναν έναν απολογισμό της πορείας τους στο δημοτικό και άνοιξαν πανιά για το γυμνάσιο. Στην αρχή της εκδήλωσης τα παιδιά μοιράστηκαν αναμνήσεις, σκέψεις και συναισθήματα. Στη συνέχεια προβλήθηκαν βίντεο με τις δράσεις της φετινής χρονιάς, το πέρασμα των έξι χρόνων και ατομικές και ομαδικές φωτογραφίες των μαθητών/τριών μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε' τάξη διάβασαν το αλφαβητάρι των ευχών για τους συμμαθητές τους και όλοι μαζί πλαισίωσαν μελωδικά την εκδήλωση με τη βοήθεια της μουσικού μας κ. Ντ. Τουρνή.

Να έχετε σαν διαβατήριό σας σ' αυτό το ταξίδι την ενσυναίσθηση και την αγάπη και να είστε καλότυχοι! Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλή πρόοδο και κάθε καλό στα επόμενα βήματά σας! 





Η καλοκαιρινή μας γιορτή

 Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση "Ο πόλεμος της Ωμεγαβήτας" από το ομώνυμο βιβλίο του Ε. Τριβιζά από τους μαθητές και τις μαθήτριες της α' δημοτικού. 

Τα αγαπημένα μας πρωτάκια, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Α. Γεραζούνη, γέμισαν τη σκηνή με κέφι, χρώματα και μουσική και μας ενθουσίασαν με τις ερμηνείες τους! Χάρισαν χαμόγελα και απολαυστικές στιγμές γέλιου και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σχολική χρονιά! 

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!