Δράση καπάκια

Περισυλλέξαμε 130.000 καπάκια και στόχος μας είναι να φτάσουμε τo 1.500.000 για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.


Μουσείο


Μουσείο Ιστορίας της Εκπαίδευσης





Τηλ. Επικοινωνίας: 22710 22561 κ 2271021421


ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο της «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού», το σχολείο μας διοργάνωσε την Τρίτη 17/10/2017 εκδήλωση στην οποία συμμετείχε το σύνολο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας καθώς και το σύνολο των μαθητών-τριών όλων των τάξεων.


Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη :
·     Στο πρώτο μέρος, έγινε ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου από  τον Πρωταθλητή της Δισκοβολίας Χριστόδουλο Κωστάκη. Στη σύντομη ομιλία παρουσίασε τα παιδιά την προσωπική του εμπειρία από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και την πορεία του προς τον πρωταθλητισμό, ανέλυσε τα οφέλη του αθλητισμού, διαχώρισε τον αθλητισμό από τον πρωταθλητισμό, ενώ παρότρυνε τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό ώστε να νοιώσουν τη χαρά και τα οφέλη που προσφέρει. Στο τέλος, τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις , ακολούθησε συζήτηση και στο τέλος, είχαν  τη δυνατότητα αποχωρώντας από την αίθουσα να πιάσουν στα χέρια τους τον ανδρικό δίσκο. 
      Στο δεύτερο μέρος ακολούθησε αθλητική εκδήλωση διάρκειας δύο ωρών στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΟΛ, με πρόγραμμα  δρομικών και αλματικών ομαδικών  παιχνιδιών για τις τάξεις Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄ και Ε΄, από το πρόγραμμα της I.A.A.F «Kids Athletics», ενώ για την ΣΤ΄ έγινε αγώνας Basket. Όλα τα παιδιά συμμετείχαν στις δραστηριότητες, έτρεξαν και έπαιξαν με την ψυχή τους και το ευχαριστήθηκαν.